AHMET HALUK DURSUN İLKOKULU
ADİL MAH. AYAZMA SK. NO 4 34935 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
(0__) ___-____

VİZYON

Ahmet Haluk Dursun İlkokulu olarak; her göreve hazır yöneticileri ve öğretmenleri, her yerde ve her zaman başarılı olacak öğrencileriyle geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;yaratıcı,dünyaya uyumlu,sorunlara çözüm getiren,girişken,yurtsever,yüksek donanımlı,üretken,ahlaklı,dinamik,öğrenmeyi seven bireylerin yetiştirildiği ülkemizin önde gelen okullarından olmaktır.

MİSYON

Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak,Üretken,Yaratıcı,Sorumluluk sahibi,Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri;En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş,Teknoloji destekli ve proje merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

08.50- 14.30

Sultanbeyli ilçe merkezine uzaklık 2,1 km.

Vahit Kaşçıoğlu İmam Hatip Ortaokulu yanındadır.

Diğer Hususlar

Okulumuzun inşaatı 2019 senseinde başlamıştır. 07.02.2022 tarihinde geçici kabulü yapılmış olup 05.09.2022 tarihinde Eğitim-Öğretim hayatına başlamıştır.